Referenssit

 

Huoneistohotelli Marja ( Marja Turunen Oy)

Jääkärinkatu 8
Marja Turunen
50100 Mikkeli
Puhelin: 044 777 0676
Sähköposti: marja@huoneistohotellimarja.fi

marjan-matkakoti

 

 

 

Huoneistohotelli Marja

Huoneistohotelli, joka sijaitsee ihanassa vanhassa kasarmimiljöössä Mikkelin keskustassa. Huoneistohotellissa on kuusi minikotia ja erillinen rakennus, jossa on Marja's Guesthouse. Taloushallinto tehdään yhteistyössä. Lemonsoft pilvipalvelu ratkaisu mahdollistaa toimivan kokonaisuuden. Laskutus hoituu hotellin henkilöstön tuottamana ja myyntireskonta, ostoreskontra, kirjanpito, palkanlaskenta ja hoituvat tilitoimiston toimesta.

 GL Puu Oy ( GL-keittiöt)

Pursialankatu 9
50100 MIKKELI


GL__9985

 


 

Tutustus yritykseen

GL Puu Oy:n taloushallinto rakennetaan yhdessä. Lemonsoft pilvipalvelu mahdollistaa yhtäaikaisen tietokannan käytön, jolloin olemme jakaneet taloushallinnon vastuualueet. Laskutus ja ostolaskujen syöttäminen / maksatus hoituvat GL Puu Oy toimesta. Myyntireskontran ylläpidon ja ostolaskujen tarkastus on tilitoimiston vastuualueeseen kuuluva, kuten kirjanpito ja palkanlaskenta kokonaisuudessaan. Tämä kokonaisuus takaa sen, että tiedot ovat ajantasalla päivittäin.

Leipomo-Konditoria Agassi

Leipomo-konditoria Agassi sijaitsee Saimaan kupeessa Anttolassa, Mikkelin kaupungissa. Valmistamme ja myymme monipuoliset leipomotuotteet ja konditoriatuotteet. Toimintamme perustuu hyvään asiakaspalveluun ja laadukkaisiin, käsintehtyihin tuotteisiin. Myymälästämme voi ostaa päivittäin uunituoreita leivonnaisia ja kahvilassa voit herkutella esim. pullakahvilla. Ravintolan puolelta voi suurempaan nälkään tilata vaikka pizzan. 

Tutustu yritykseen