Referenssit

pietarinpirtti

Mikkelin vanhainkotiyhdistys ry
Pietarinkatu 5-7
50100 MIKKELI

Pietarinpirttissä on 24 ryhmäkotipaikkaa ja 34 palveluasuntoa. Pietarinpirtti tarjoaa laadukasta hoitopalvelu asumista lähes 60 vanhukselle. Pietarinpirtin ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii terveydenhuoltopalveluiden lisäksi ympärivuorokautisesta valvonnasta, fysioterapiatoiminnasta sekä muista palveluista. Palkallista henkilökuntaa on noin 60.  Taloushallinta on ulkoistettu kokonaisuudessaan Laskentapilvi Ky:n hoidettavaksi.

Pietarinpirtti

Mikkelin Naisvoimistelijat ry

Porrassalmenkatu 26
50100 MIKKELI

mnv1

Mikkelin Naisvoimistelijat ry ( MNV ) on perustettu vuonna 1909. MNV on  Suomen Voimisteluliiton   jäsenseura ja kuuluu Svolin Savo-Karjala alueeseen. Jäseniä seurassa on yli 800.

MNV:n toiminta-ajatuksena on tarjota voimisteluliikunnan avulla elämyksiä ja iloa tuottavia jumppahetkiä kaiken ikäisille.

Ohjaajia seurassa on noin 30. Seuran toimintaa ja taloutta hoitaa johtokunta. Johtokunnalle taloushallinnon luvut ja palkanlaskennan tuottaa Laskentapilvi Ky.

Mikkelin naisvoimistelijat ry

Huoneistohotelli Marja ( Marja Turunen Oy)

Jääkärinkatu 8
Marja Turunen
50100 Mikkeli
Puhelin: 044 777 0676
Sähköposti: marja@huoneistohotellimarja.fi

marjan-matkakoti

 

 

 

Huoneistohotelli Marja

Huoneistohotelli, joka sijaitsee ihanassa vanhassa kasarmimiljöössä Mikkelin keskustassa. Huoneistohotellissa on kuusi minikotia ja erillinen rakennus, jossa on Marja's Guesthouse. Taloushallinto tehdään yhteistyössä. Lemonsoft pilvipalvelu ratkaisu mahdollistaa toimivan kokonaisuuden. Laskutus hoituu hotellin henkilöstön tuottamana ja myyntireskonta, ostoreskontra, kirjanpito, palkanlaskenta ja hoituvat tilitoimiston toimesta.

 GL Puu Oy ( GL-keittiöt)

Pursialankatu 9
50100 MIKKELI

GL__9985

 

 

 

 

Tutustus yritykseen

GL Puu Oy:n taloushallinto rakennetaan yhdessä. Lemonsoft pilvipalvelu mahdollistaa yhtäaikaisen tietokannan käytön, jolloin olemme jakaneet taloushallinnon vastuualueet. Laskutus ja ostolaskujen syöttäminen / maksatus hoituvat GL Puu Oy toimesta. Myyntireskontran ylläpidon ja ostolaskujen tarkastus on tilitoimiston vastuualueeseen kuuluva, kuten kirjanpito ja palkanlaskenta kokonaisuudessaan. Tämä kokonaisuus takaa sen, että tiedot ovat ajantasalla päivittäin.